چه موقع میشود برای دادنامه اجراییه گذاشت؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۳۳ #00454622

در دادنامه اعلام شده که سندی تحویل شود به علاوه بابت خسارت دادرسی مبلغی به خواهان داده شود و در انتهای دادنامه مهلت ۲۰ روزه برای اعتراض گذاشته اند و خوانده اعلام کرده که سند را تحویل خواهان داده ام ولی رسیدی ندارم و به درد من هم نمیخوره که دستم نگه دارم و خواهان هم اعلام کرده اگر تحویل داده چرا جواب اطهارنامه را نداده و وقت تدفی کرده که به دادگاه برسه و مگر میشه سند دستم باشه و الکی بگم نیست و مبلغی را الکی خرج کنم و بعد رای دادنامه صادر شده که خوانده باید سند را تحویل خواهان بدهد بعلاوه مبلغ دادرسی حالا بعد از بیست روز چه طوری باید اقدام کنم و چطور باید درخواست اجراییه بکنم و اگر شکایت تو این مدت ۲۰ روز کرد من هم میتونم در ج واب اعتراضش مطلبی بگویم یا خیر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر در مهلت ۲۰ روزه تجدیدنظرخواهی کند برای تبادل لوایح(ارایه دفائیات شما) لایحه تجدید نظرخواهی ایشان به جنابعالی از طریق سامانه ابلاغ میشود و میتوانید دفاعیاتتان را طی لایحه ارسال کنید.
در ثانی پس از قطعیت رای به واسطه عدم تجدیدنظرخواهی در مهلت مقرر قانونی و یا رد تجدیدنظر یا تایید حکم بدوی در نهایت میتوانید تقاضای صدور اجرائیه و سپس تشکیل پرونده اجرایی نمایید

درود بر شما ، درخواست صدور اجرائیه مستلزم قطعی شدن رای است.

بادرودوسلام بعدازقطعیت رای صادره می شودازطریق اجرای احکام درخواست اجراییه نمود.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید درخوسات صدو اجراییه بعد از حکم قطعی امکان پذیر می باشد

با احترام پس از قطعی شدن رای صادره میتوان از اجرای احکام در خواست اجرائیه کرد

با سلام ودرود

۱- پس از ابلاغ رای قطعی ، امکان درخواست صدور اجراییه است برای درخواست اجراییه به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

۲-در صورت اعتراض و تجدیدنظرخواهی به شما ابلاغ خواهد شد که میتوانید طی لایحه ای به او پاسخ دهید.

سلام
بعد از قطعیت رای،حکم صادره لازم الاجراست و می توانید اجرای آنرا درخواست کنید.