آیا در مورد حکم قطعی دادگاه تجدیدنظر هم می توان مجددا درخواست اعسار نمود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۱ #00446053

سلام
در صورتی که برای دادخواست نفقه ازطرف من حکم قطعی دادگاه تجدیدنظر بیاد،،باز هم بعد اینکه حکم دادگاه تجدیدنظر قطعی هست، همسرم می تونه بعد قطعی بودن حکم دادگاه تجدیدنظر بازم درخواست اعسار بکنه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اعسار از محکوم به در مورد حکم قطعی است که معمولا در دادگاه تجدیدنظر قطعیت پیدا میکند. در مورد نفقه با توجه به اینکه که خود بطور ماهیانه پرداخت میشود بسیاری از محاکم اعسار را قبول نمیکنند.

با سلام ووقت بخیر
اگرحکم قطعی باشد قابل اعتراض نیست و اگر محکومیتی دال برپرداخت نفقه دارد میتواند تعدیل دراعسار داد .