وقت نظارت چه مفهومی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۸ #00444316

با سلام خدمت کارشناسان محترم... در پرونده ای بنده متهم بودم و بازپرس پرونده را به کارشناس ارجاع دادند و نظر کارشناس به نفع بنده بوده است... و این پرونده یک بار وقت نظارت تعیین شد و قرار بود بازپرس اتخاذ تصمیم بکند. ولی امروز وقت نظارت تمام شد و در سامانه ثنا این پیام با عنوان وقت نظارت به لحاظ ضرورت استعلام تجدید و به تاریخ... ثبت شد.. از دفتر بازپرسی سوال نمودم گفتن که بازپرس هنوز دستور ندادن.. سوال بنده این است که این عمل بازپرس یعنی چه؟آیا پاسخ دفتر بازپرسی صحیح است یا منظور از ضرورت استعلام یعنی چه؟ ممنون میشم توضیحات کامل بفرمایید..

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت نظارت برای امور شعبه است و ارتباطی با شما ندارد ، صدور وقت نظارت برای استعلام به این منزله است که قاضی میخواهد در خصوص موضوعی که در پرونده است استعلامات یا تحقیقاتی انجام بدهد .

سلام
وقت نظارت یا احتیاطی معمولا بعد از صدور قرار کارشناسی ،تحقیق یا معاینه محلی یا استعلام از ادارات و..صادر می شودعلت ان هم این است که پرونده از دور رسیدگی خارج نشود زیرا اگر دستور استعلام را بدون تعیین وقت نظارت بدهد ممکن است جواب استعلام نرسد و طرفین پرونده هم مراجعه نکننددر نتیجه پرونده تا مدتی در بایگانی می ماند.