خواستم بدونم آیا ممکن است نهاد مربوطه با دیوان مکاتبه کند یا با گزینش؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۶۱ #00424320

سلام.. فردی از ناحیه گزینش نامه رد صلاحیت عمومی به ایشون میدن و میگن از نهاد دیگه استعلام برون سازمانی بوده و فرد متوجه میشه بخاطر وزارت اطلاعات بوده که مانع استخدام ایشون شدن و اون شخص پیگیری بسیار زیاد میکنه و حتی میره شخصا و حضورا در نهاد مربوطه صحبت میکنه باهاشون و برای حل کردن مشکل همه کار میکنه و الان پرونده استخدام ایشون در دیوان عدالت اداری در جریان آیا اطلاعات نامه تایید صلاحیت را به گزینش میدهد یا به دیوان عدالت اداری؟ با توجه به اینکه فرد حضورا نزد گزینش رفت و گفتند نامه ای تا حالا از جای دیگه نیامده چون گزینش گفته تا حالا نامه تاییدی نیامده و فرد بسیار شوکه و و ناراحت شده چون خیلی پیگیری و زحمت کشیده و کارش و زندگیش به این وابستس آیا روال کار چگونه هست و فرد چکار باید بکند؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دیوان صرفا از گزینش توضیح میخواد و هیات گزینش با استناد به جواب استعلام اطلاعات، عدم احراز بند ۵ ماده ۲ قانون گزینش رو توجیه میکنه.

سلام از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید.

از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری فرمائید

با درود از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

سلام وقت بخیر
میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید.

در صورت استعلام دیوان عدالت اداری باید پاسخ مقتضی از سوی اداره اطلاعات داده شود .

با درود قابل شکایت در دیوان عدالت اداری است