آیا میتونم مشخصات شناسناممو تغییر بدم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۶۳ #00388393

سلام و عرض ادب
مشخصات شناسنامه ای من درسته .
اما من میخوام بنا به دلایلی سن شناسناممو کم کنم
آیا اینکار امکان پذیر هست؟ اگر بله چطوری میتونم اینکارو انجام بدم؟

مشاوره حقوقی تغییر سن در شناسنامه
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نیاز به ادله محکمه پسند دارید. بسته به میزان تعییر زیر ۵ سال و بالای ۵ سال اقدامات و مراجع رسیدگی متفاوت خواهد شد.

با سلام
خیر بدون دلیل امکان تغییر سن وجود ندارد

سلام بدون دلیل امکان ندارد اما در حد کم و تحت شرایطی امکان دارد

بدون داشتن دلایل کافی ممکن نیست

خیر امکان ندارد مگر واقعا وجود داشته باشد

با سلام
این امکان برای شما وجود ندارد

درود
به موجب ماده واحده قانون حفظ اعتبار اسناد سجلی و جلوگیری از تزلزل آنها مصوب مجلس شورای اسلامی تغییر تاریخ تولد اشخاص ممنوع است. اگر متقاضی مدعی باشد که سنش بیش از ۵ سال با شناسنامه اختلاف دارد، باید با ارائه مدارک به اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه مراجعه کند. استشهاد نامه ، برگه ولادت و اشتباه کارمند اداره سه نمونه از مدارک مورد تایید ثبت احوال است. پس از طی مراحل اداری تاریخ تشکیل بررسی پرونده تغییر سن به فرد اعلام می‌شود.در صورتی که سن اصلاحی کمتر از پنج سال باشد
با تنظیم دادخواست تغییر سن درخواست خود را مطرح می‌کنید. بر خلاف ثبت احوال اگر فرد به نتیجه پرونده اعتراض داشته باشد، میتواند اعتراض خود را اعلام کند تا پرونده اش مجددا مورد بررسی قرار گیرد. مدارکی که برای ارائه در مراجع قضایی نیاز دارید شامل موارد زیر است:

شناسنامه و کارت ملی
استشهادیه
گواهی ولادت (در صورت وجود)