حسابمو مسدود کرده میگه باید کل وام تسویه بشه؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۷۶ #00379283

باسلام،خسته نباشید.
اینجانب مستمری بگیر هستم، و ضمانتی درمورد وام ازدواج کردم بنده به خانوم این اقا ضامن شودم و کس دیگه به شوهرش ضامن شود الان خانم اون بنده خدا وام را پرداخت میکنه ولی شوهش نه چون پرونده قاطی هم هست و من پشت سفته رو امضا زدم به مبلغ ۵۵۰۰ میلون از حسابم کم کردن. و اقساطش به روز شوده دوباره رئیس باننک حسابمو مسدود کرده میگه باید کل وام تسویه بشه با اینکه یک سال تا سر رسیدش مونده میگه مشک و الوصول باید چیکار کنم.چون بهش گفته ماه به ماه اقساط شوهر رو واریز میکنم حسابمو مسدود نکنید خواهشا راهنماییم کنید باتشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر اقساط پرداخت شود بانک حق انسداد حساب ندارد

درود
ضمن جلسه ای با بخش حقوقی بانک وپرداخت اقساط بانک مسدودی را برخواهد داشت

در صورتی که اقساط به موقع پرداخت شود نمی توانند حساب را مسدود نمایند

سلام
اگر از اقساط گذشته و وام گیرنده توان پرداخت بروز کردن این اقساط نداره شما میتوانید با مسئول مربوطه صحبت کنید تا اقساط معوق را برای شما مجددا توسط تقسیط کند.و حساب شما رفع مسدود بشه

سلام.ضمن صحبت با بانک جهت رسیدگی با بانک می توانید در خواست رفع مسدودی را به مدیریت بانک بدهید.

سلام بهتر است به سرپرستی بانک مربوطه مراجعه واطلاعات کافی از چگونگی اقساط بگیرد وسازش وبروز برسانید وبعد تسویه میتوانید از شخص بدهکار بانک دادخواست مطالبه وجه از طریق دفاتر الکترونیکی قضایی ثبت نمایید موفق

از طریق دایره حقوقی اقدام کنید در صورت پرداخت اقساط بانک نمیتواند به صرف مشکوک الوصول بودن نسبت به انسداد حساب اقدام کند و این حق را نخواهد داشت .
موفق باشید