مهریه مادر من که فوت شدند؛ جزء سهم الارث حساب میشه؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۸۱ #00352883

با سلام خسته نباشید سوالی داشتم
ما ۶ تا فرزند هستیم مامانم ۵ ساله که به رحمت خدا رفتند و پدرم نزدیک چهار سال هسته که زن گرفتند ما تا حالا در مورد مهریه مامانم تا حالا کاری نکردیم حال اگه پدرم بعد از صد و بیست سال فوت کنن دادگاه چیکار می‌کنه اول مهریه زن پدرم رو میده بعد مهریه مادر من ( مهریه زن پدرم زیاد هست میشه کل دارایی پدرم با نرخ امروز سکه) یا هر دو تا رو با هم میده این رو میشه لطفا توضیح بدید و یک سوال دیگه الان مهریه مادر من که فوت شدند جزء سهم الارث حساب میشه؟ اینو میشه لطفا توضیح بدین که تکلیف مهریه مامانم که فوت شدند بعد از فوت پدرم چی میشه؟ و ایشون یه زن دیگه هم دارن
ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
میتوانید مهریه مادرتان راحتی درزمان حیات پدرتان مطالبه کنید

مهریه مادر مرحومتان توسط ورثه از جمله شما قابل مطالبه است و همچنین مهریه همسر فعلی پدرتان نیز در صورت فوت زوج جز دین ممتازه محسوب و بر سایر موارد مقدم است.

میتواتید به میزان سهم الارث خودتان ،مهریه مادرتان را مطالبه کنید،چرا که بخشی از مهریه به پدر شما بعنوان وراث مادرتان میرسد.

سلام . اقدام به مطالبه مهریه نمایید

مهریه قابل مطالبه وحتی توقیف ازاموال پدر هست

با سلام
بله امکان مطالبه مهریه مادر شما توسط ورثه وجود دارد .

با درود
مهریه (طلب) مرحومه مادرت به ورثه از جمله شما رسیده است میتوانید اقدام نمایید