آیا میتوانیم از طریق سفته ها ازش شکایت کنیم و جلب کنیم و وجه رو پس بگیریم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۴۳ #00351617

باسلام
یکی از کارمندان ما در شرکت مبلغ قابل توجهی پول برداشت و برد و دزدی کرد. شرکت حدود ۶۳ میلیون تومان ازش سفته داره ( یک ۳ میلیون تومان و یک ۶۰ میلیون تومان ) برای مطالبه وجه باید چه کار کنیم؟
آیا میتوانیم از طریق سفته ها ازش شکایت کنیم و جلب کنیم و وجه رو پس بگیریم؟
آیا میتوانیم توقیف اموال بگیریم ( از کجا متوجه بشیم که مالی به نامش هست یا نه)؟
آیا ممکن هست دادگاه مطالبه وجه ما رو نپذیره؟
ممنون.

مشاوره حقوقی سفته
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است شکایت کیفری نمایید و برای سفته ها ضررهایی که به شرکت وارد شده است را مطالبه نمایید

سلام
اگر سفته ها بابت حسن انجام کار داده شدند ابتدا باید سورفتار ثابت شود تا اقدام در خصوص سفته های امانی غیرقانونی نباشد

سلام
اگر در قراداد یا روی سفته نوشته شده باشد جهت ضمانت که باید دزدی را ثابت کنید تا بتوانید سفته ها را اجرا نمائید
اگر سفته ها را واخواست کنید یا بعد از پرداخت خسارت احتمالی میتوانید قبل از تشکیل دادگاه اموال ایشان را بوسیله تامین خواسته توقیف کنید
برای پیدا کردن اموال باید از طریق استعلام بانکی و پلیس راهور اقدام کنید
اگر ثابت شود بابت بدهی نبوده و شما نتوانید سرقت را ثابت کنید دادگاه سفته ها را نمی پذیرد

با سلام
همانطور که توضیح داده ایید شخص مذکور وجوه شرکت را بصورت غیر قانونی برداشت نموده است که حسب اقدام انجام شده میتواند از مصادیق خیانت در امات یا جرائم مشابه تلقی گردد لذا جنبه کیفری عمل قابل تعقیب بوده ومیتوانید از طریق شکایت به حقوق قانونی خود برسید ضمنا سفته ها از بابت تضمین حسن انجام کار ظاهرا به شرکت تسلیم گردیده است که در صورت اقدام سفته بصورت دادخواست حقوقی باید ورود خسارت را با اثبات برسانید تا دادگاه شرکت را مستحق دریافت وجه سفته تلقی نمایید وجهت توقیف اموال ایشان نیز تامین خواسته میتوانید درخواست نمایید

نظر به وصف تجریدی اسناد تجاری پس از واخواست شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه سفته ها را تقدیم کنید و رای نشر به نفع شما صادر میشود، پس از قطعی شدن حکم و یا تحت شرایطی در جریان رسیدگی میتوانید با معرفی مال از طریق دادگاه استعلام مالکیت را بگیرید.