آیا میتوان زمان صیغه موقت را بدون مراجعه به دفترخانه تمدید کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۹۹۱ #00350930

با سلام ایا پس از تمام شدن زمان صیغه موقت زوجین بدون مراجعه به دفاتر ازدواج میتوانند مدت صیغه را تمدید کنند؟ و اینکه ایا وجاهت قانونی دارد یا خیر؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از لحاظ شرعی عقد موقت می تواند توسط زوجین نیز منعقد شود ولیکن از لحاظ قانونی این امر نیاز به اثبات دارد که بهتر است در دفاتر ازدواج به ثبت برسد.

با سلام و احترام
بله امکان تمدید فی ما بین زوجه وجود دارد اما بهتر است ثبت رسمی شود

بله امکان تمدید مدت زمان عقد موقت بین زوجین وجود دارد ولیکن برای اینکه از لحاظ قانونی به مشکل نخورند بهتر است به صورت رسمی ثبت شود در غیراینصورت چنانچه در آینده به مشکلی برخورد کنند ابتدا باید اثبات نمایند که رابطه زوجیت بین آنها برقرار است.