چگونه مانع اشتغال زوجه شوم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۶۵ #00336043

با سلام و ارادت خدمت تمامی وکلای گرامی و کارشناسان محترم
همسر بنده بعد از گواهی نشوزی که یک ماه قبل گرفتم ( ۱۶ ماهه با هم زندگی نمیکنیم ) رفتن توی یه داروخانه و لوازم ارایشی میفروشن با توجه به اینکه این شغل فروشندگی در داروخانه وجهه خوبی برای من نداره و بنده کارمند بانک میباشم میتونم از ایشون شکایت کنم که اولا بدون اجازه بنده و گذاشتن دو بچه رو دست من وارد این شغل شدن و ثانیا در بین فامیل و همکارام همه میگن زنت توی داروخانه مشغول به کار شده و شما دست رو دست چرا گذاشتی ؟ خواهشا راهنماییم کنید ضمنا ایشون هنوز همسر شرعی و قانونی بنده هستن و هیچ کدوم درخواست طلاق و جدایی ندادیم . ممنونم

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست بزرگوار،هرگاه مصلحت خانواده پس از عقد چنان تغییر کرده باشد که عدم اشتغال همسر را ایجاد کند، مثل این که مرد ادعا کند در هنگام عقد وضعیت شغلی او طوری بوده که می‌توانسته خلاء ناشی از نبود همسر در منزل را شخصا پر کند ولی اکنون با توجه به تراکم مسئولیت‌های شغلی و لزوم حضور تمام وقت وی در محل کار، دیگر نمی‌تواند به جای همسر به ادامه امور منزل و تربیت فرزندان رسیدگی کند و این موضوع سبب اخلال در امور خانواده شده است.دومین موضوعی که مطرح می‌شود این است که هرگاه پس از عقد چنان تغییری در یکی از عناصر اساسی حیثیت مرد (مثل میزان تحصیلات، وضعیت اجتماعی، پایگاه شغلی، میزان درآمد و وضعیت اقتصادی) ایجاد شده باشد که اشتغال همسر با حیثیات امروز مرد یا خود زن منافات داشته باشد. در چنین مواردی به نظر می‌رسد شوهر بتواند با ادعای منافات‌داشتن اشتغال زن با حیثیات او از ادامه اشتغال همسر جلوگیری کند. البته دست مرد برای محدودکردن زن باز است. زیرا هیچ تعریف و قاعده خاصی برای منافی حیثیت بودن نداریم

سلام هرگاه مصلحت خانواده پس از عقد چنان تغییر کرده باشد که عدم اشتغال همسر را ایجاد کند، مثل این که مرد ادعا کند در هنگام عقد وضعیت شغلی او طوری بوده که می‌توانسته خلاء ناشی از نبود همسر در منزل را شخصا پر کند ولی اکنون با توجه به تراکم مسئولیت‌های شغلی و لزوم حضور تمام وقت وی در محل کار، دیگر نمی‌تواند به جای همسر به ادامه امور منزل و تربیت فرزندان رسیدگی کند و این موضوع

سلام
تصمیم‌گیری در خصوص اشتغال جزء حقوق هر شخصی می باشد اما در ارتباط با زوجه ،زوج صرفا زمانی می توانند مانع اشتغال ایشان شود که با ادله موجود بتواند اثبات نماید شغلی زوجه باشان زوج و شرایط خانوادگی ایشان منافات دارد

سلام
دوست عزیز شما باید ثابت کنید شغل همسر شما خلاف شان و مغایر مصالح خانوادگی شماست در این صورت می توانید دادخواست منع اشتغال به دادگاه خانواده بدهید.