با مادرم میتوانم‌ بابت رد کردن خواستگارها، برخورد قانونی کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۰ #00315947

دختری ۲۷ ساله هستم با مادرم زندگی میکنم ایشون هر خواستگاری را دارم از رو خودخواهی رد میکند و میگوید ما حق ازدواج نداریم منو خواهرم و برای اینکه خانواده پسر را فراری دهد به درب منزلشان میرود و در محل آبروریزی میکند تهدید ایا میتوانم شکایت کنم

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و احترام

هرطور که خودتان صلاح میدونید مادرخودرا به مشاوره ببرید تا بتوانید نظر اورا عوض کنید چون دراینگونه موارد مشاوره بهترین گزینه

می توانید مستقل باشید و برای زندگی خود تصمیم گیری کنید، با مشاور خانواده صحبت نمایید

با سلام
میتوانید در مرحله اول از طریق اقوام و اشنایان بصورت مسالمت اامیز مشکل را حل نمایید در صورت مرتفع نشدن مشکل با تماس با مرکز فوریت های اجتماعی ۱۲۳ تماس بگیرید

سلام
پیشنهاد میکنم ابتدا مراتب را از طریق وساطت خویشان حل ‌ فصل نمایید و در غیر اینصورت از طریق تماس با اورژانس اجتماعی به شماره ۱۲۳ مبادرت به حل مشکل نمایید

مخاطب عزیز
می توانید از طریق فامیل اقدام و برای ایشان اظهار نامه رسمی ارسال نمایید