با توقیف گوشی توسط پلیس فتا، من متهم شناخته میشوم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۷۸ #00311978

با سلام
۶ روز پیش پلیس فتا گوشی من رو به اتهام برداشت از حساب های بانکی جهت تحقیقات توقیف کرده ولی در واقع من بی گناه هستم و برداشتی از حساب های بانکی انجام نداده ام ولی در مورد کسی که از حساب ها پول برداشت میکرد به چند نفر توضیح دادم و آن را معرفی کردم. میخواستم بدونم که آیا میتونن منم شریک جرم معرفی کنن ؟؟؟ و چند روز طول میکشه تا گوشی رو تحویل بدن؟؟
و اینکه میتونن به عکس و فیلم شخصی و یا چت با دیگران گیر بدن؟؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بعد از بررسی گوشی بی گناهی شما اثبات می گردد و مامورین حق تحقیق و تفحص و جستجو نسبت به عکس و فیلم و محتویات گوشی را ندارند

سلام با بررسی گوشی بی گناهی شما محرز می شود درخصوص فیلم وعکس ،مامورین حق تفتیش و تحقیق ندارند مگر اینکه مقام قضایی دستور دهد به هر حال اگر شاکی خصوصی در خصوص فیلم وعکس ها نباشد دادگاه هم مجاز به انجام تحقیق وپیگیری نیست