تو دوران کورنا کاری نمیشه کرد تو این وضعیت به زندان نرود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۴ #00307524

همسر من با وثیقه بیرون هستن و حکم صادر شده و سابقه هم ندارند میخواستم بدونم تو دوران کورنا کاری نمیشه کرد تو این وضعیت به زندان نرن لطفا راهنمای کنید ممنون

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

لطفا جرم ارتکابی را بیان کنید

تقاضای تعلیق مجازات بستگی به نوع جرمی که همسر شما مرتکب آن شده دارد

سلام
تقاضای تعلیق مجازات بستگی به نوع جرمی است که همسر شما مرتکب آن شده است !

باسلام
کاش جرمی که مرتکب شده است را نیز بیان میکردید تا راهنمایی شوید