چه کنم و هزینه رو چه کسانی باید پرداخت کنن؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۸۱ #00306349

سلام
وقت بخیر
ساختمان ما ۱۵ واحد هستش که به سه سری واحدهای شمالی، جنوبی و شرقی تقسیم شدن که خونه من هم جزء واحدهای جنوبی هستش
گرمایش ساختمان از طریق موتورخانه هستش ولی من دو سال پیش گرمایش واحدم رو عوض کردم و پکیج نصب کردم ولی آب گرم واحد همچنان از موتورخانه هستش.
حالا لوله مربوط به شوفاژ واحدهای جنوبی نشتی پیدا کرده و سقف پارکینگ رو هم خراب کرده
مدیر ساختمان میگه باید واحدهای جنوبی هزینه تعمیرات رو بدن.
من میگم چون من از شوفاژ استفاده نمی کنم و پکیج دارم هزینه رو پرداخت نمی کنم. اگر هزینه مربوط به آب گرم یا سرویس شوفاژخونه بود، من هم پرداخت می کردم ولی وقتی من هیچ منفعتی از شوفاژ ساختمان نمیبرم نباید هزینه ای هم پرداخت کنم.

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
هزینه مشاعات بر عهده ی همه مالکین است .

هزینه های مشاعی بر عهده هه مالکین می باشد .

باسلام هزینه مشاعات بر عهده ی همه مالکین می باشد

وقت بخیر هزینه مشاعات بر عهده ی همه مالکین می باشد

باسلام هزینه مشاعات بر عهده ی همه مالکین می باشد و قانونا شما ملزم به پرداخت سهم خودتان می باشید.

با درود هزینه مشاعات برعهده تمام مالکین مشاعی است

سلام
قانونا شما باید سهم خودتان را بپردازید.