آیا در سال ۱۳۹۹ عروس می تواند از وراث مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را بنماید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۷ #00304294

پدر مرحوم ما یکدانگ منزل مسکونی اش را سال۱۳۷۲ مهریه عروسش کرده است و در سال ۱۳۸۳ پدرمان فوت نموده اند. در این مدت پدر و مادر و بقیه فرزندان با هم در این منزل زندگی کرده و دخترها به منزل شوهر و پسرها ازدواج کرده و فقط پدر و پس از فوت ایشان فقط مادر ساکن منزل مذکور بوده اند. آیا در سال ۱۳۹۹ عروس می تواند از وراث مطالبه اجرت المثل ایام تصرف از ابتدای سال ۱۳۷۲ تا کنون را بنماید در حالیکه تا پدرمان در قید حیات بوده اند تقاضا یا دادخواست و اظهارنامه ای نداده اند؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
از تاریخ درخواست میشود درخواست اجرت و المثل را نمایید
ولی چون با اطلاع و موفقت شما این تصرف ید صورت گرفته ۵۰و۵۰میباشد

درخواستی مبنی بر اجرت المثل ایام تصرف را بدهید شاید اگر بتوانیید ثابت بنمایید طرفین را شاید بتوانیید محکوم بنمایید
توضیحات بیشتر را تماس بگیرید تا خدمتتون عرض بکنم

سلام
چنانچه در این سال ها سکوت نموده اند و اظهارنامه و دادخواستی در خصوص عدم رضایت ارسال ننموده اند قابل مطالبه نمیباشد