خودرویی که خریده ام کلی مشکل دارد و فروشنده توجهی نمی کند می توانم برای استرداد خودرو اقدام کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۶۲ #00286216

من یه ماشین خریدم که فروشنده ماشین ادعا کردن که ماشین هیچ مشکلی نداره از جمله تصادف نداشته و موتور ماشین سالمه و اینکه فقط یکسری هزینه های کوچیک داره در صورتی که ماشین تصادف شدید داشته و موتور ماشین هم ایراد اساسی داره و هر چی من باهاشون تماس میگیرم تلفن من رو دیگه جواب نمیده و زیز بار این مشکلات هم نمیره لطفا بگید با توجه به اینکه من هیچ مدرکی ندارم جز صحبتهای فروشنده ماشین ایا می توانم ماشین را پس بدهم. ممنون از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به اینکه خیار عیب و تدلیس فوری میباشد باید سریعا معامله را فسخ نمایید و دادخواست اعلام فسخ و استرداد وجه پرداختی را بدهید

ابتدا اظهار نامه ای به ایشان بدهید و حق فسخ خود را اعلام کنید و سپس به استناد خیار تدلیس معامله را فسخ کنید ودر دادگاه تایید فسخ را بخواهید

با سلام با توجه به اینکه در زمان خرید ماشین عیوب یاد شده در زمان بیع پنهان بوده و فروشنده در معامله تدلیس نموده است شما میتوانید با اخذ تامین دلیل یا فروشنده را ملزم به پرداخت خسارات اساسی و عیوب یاد شده بنمایید و یا اینکه کلا معامله را فسخ نمایید.

سلام دوست گرامی
سریعا با تامین دلیل از شورای حل اختلاف نسبت به تعیین معایب اقدام کنید و سپس اقدام به فسخ نماید و دادخواست اعلام فسخ و مطالبه وجه بدهید

سلام
اعلام نکردین چه مدتی است خودرو را خریداری کردید
اما اگر حق فسخ را ساقط نکرده اید میتوانید به استناد خیار شرط ضمنی اقدام به فسخ و اعلام مراتب به فروشنده نمایید و همچنین در صورتی که مبلغ ماشین سالم را پرداخت نموده اید میتوانید به استناد خیار تدلیس اعلام فسخ کنید

با سلام، در صورت وجود دلایل و مدارک به استناد تدلیس می‌توان قرارداد را فسخ نمود