من می تونم طول درمان بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۴۷ #00265619

سلام
چهار روز پیش به مطب دکتر برای انجام لیزر موهای زاید رفتم البته خود دکتر نبودن پیشانی من دچار سوختگی شدید شد و پوستم تا الان سیاه شد و جدا شده کما اینکه من بارها پیششون رفته بودم و سوختگی جزعی بوده براشون عکس فرستادم و روز بعد رفتم مطب که گفتن جزعی خوب میشه شما سرتون تکان دادید پماد نوشتند من با منشی یکم بحثم شد ولی با دکتر بحث نکردم خوانوادم گفتن شکایت کن و شکایت کردم این خانم دکتر خودشون رییس پزشک قانونی شهرمون هستند و از دیدن من تعجب کردن و باز اصرار داشتند سوختگی سطحی ولی با اصرار من نامه زدن به بیمارستان رازی تهران من سوالم اینه که من می تونم ایا طول درمان بگیرم شکایتم به جایی میرسه من متخصص پوستم رفتم که گفتن سوختگی عمیقه ولی خوب میشه زمانش خیلی زیاده ولی گفت ارزش نداره شکایت کنی ولی چون روی پیشانی هست و من باید دایم یه لایه ضخیم کرم بزنم برام ازار دهنده هست سوختگی زیاد بزرگ نیست نگرانی من از اینه جاش بمونه و اینکه روی صورتمه ناراحتم میکنه
خودشون هم پزشک پوست هستن ولی زمان انجام لیزر اصلا مطب نیستن
من باید تا مدتها زینک و پماد بزنم و اینکه روی صورتمه ناراحتت کنندست و اینکه دکتر گفتن بیا مطب ویزیت پس میدم انجا حرف بزنیم چون از نظرایشون سوختگی سطحی من قبول نکردم
متخصص بیرون هم گفتن می تونی شکایت کنی ولی نکن خودش خوب میشه ولی زمان زیادی می بره

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تعیین میزان خسارت وارده بر شما بر عهده پزشکی قانونی میباشد و اکر این خانم دکتر خود پزشکی قانونی باشد میتوانید از دادگاه بخواهید موضوع را به پزشکی دیگر ارجاع دهد

شما از طریق دادگاه می توانید شکایت را مطرح کنید اگر کمیسیون سه و۵ نفره پزشکی قانونی شهرستان به نفع پزشک مربوطه رای داد مجددا اعتراض کنید تا پرونده برای کمیسیون ۷نفره به تهران ارسال شود