عدم تمکین زوجه رو چطور پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۸۶ #00244520

باسلام خدمت شمادوستان بنده از زنم ۴ تا بچه دارم ودر سال ۱۳۸۴ ازدواج کردیم در این سال‌ها با سختی با بنده تمکین میکرده ولی ۱۲ ۱۳ ساله هر روز بدتر از روز قبل شده واصلا با من سال به سال هم شده هیچ وقت رابطه زناشویی ندارد وپدر ومادرم هم شاهد این قضایا هستند چه دادخواستی بدهم که در دادگاه رد نشود واین زن به سزای اعمالش برسد درضمن نه تنها با من زناشویی ندارد ولی همیشه فحش وناسزا در جلوی فرزندانم به من می‌دهد طوری که انها هم نسبت به من جسور شده اند این زن خانه من را ترک نمی‌کند ونک ده هیچ وقت ولی همیشه زخم زبان به من دارد وفرزندانمان را برعلیه من می‌کند وباریش سفیدی بین فامیل درست نشده وبه اذیت وازارش ادامه می‌دهد من چه دادخواستی بزنم که در دادگاه رد نشود در ضمن عقدنامه ما هم نزد خانواده زنم هست وبه من نمی‌دهند وحتی یک کپی هم من از عقدنامه ندارم از کجا کپی از عقد نامه بگیرم در کجا در ضمن آن دفتر خانه ای هم که عقد کردیم مسئولش فوت کرده وکلا جمع شده حالا من چکار کنم چه دادخواستی بزنم برای عدم تمکین زنم وکپی از عقد نامه ام را از کجا بگیرم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست الزام به تمکین بدهید...

با سلام دادخواست الزام به تمکین به دادگاه بدهید و برای گرفتن کپی سند نکاحیه به کانون سردفتران مراجعه نمایید تا شما را راهنمایی کنند

سلام
اقامه دعوای الزام به تمکین نمایید

با سلام شما میتوانید دادخواست عدم تمکین عام وخاص تنظیم نمایید ودر ان تمام موارد مطروحه را قید نمایید برای رونوشت عقد نامه هم اگر همان دفتر خانه پا برجاست که برای گرفتن رونوشت اقدام نمایید در غیر این صورت به کانون سر دفتران مراجعه کنید

باسلام و ادب
ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست الزام به تمکین تنظیم و تقدیم نمایید. و برای تهیه ی رونوشت عقدنامه ی خود با کانون سردفتران تماس بگیرید و ازطریق شماره ی ثبت دفترخانه ی خود پیگیر شوید که بایگانی اسناد آن دفترخانه بعد از فوت سردفتر به کدام دفترخانه منتقل گردیده است.

با درود الزام به تمکین مطرح بفرمائید

سلام دادخواست عدم تکمین از طریق دادگاه بگیرید