صدای ضبط شده و پیامک ارزش قانونی دارد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۰۶ #00236588

سلام ، همسرم با هتاکی و فحاشی و پیام های رکیک به خودم و خانوادم توهین کرد، موقعی که داد میزد تا از خونه بندازتم بیرون صداش رو ضبط کردم، الان منزل پدرم هستم ، میتونم از صدای ضبط شده و پیام های توهین و فحاشی علیه این شخص تو دادگاه استفاده کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بعنوان اماره قضایی قابل استناد می باشد....

درود
صدای ضبط شده اماره قضایی و در کنار سایر دلایل قابل استناد است.

با سلام،در کنار سایر دلایل مثل شهادت شهود و پرینت پیامک و... و به عنوان اماره قابل استناد است.

ارزش صدا وپیامک به اندازه دلیل نیست ومی تواند به عنوان اماره ای تقویت کننده دلیل شما یاتکمیل کننده او باشد

باسلام و درود به عنوان اماره قضایی قابل استناد می باشد.

اماره هست و در کنار سایر ادله قابل استناد می باشذ

با سلام و احترام ؛بستگی به جرم ارتکابی دارد ،در حالت کلی پیامک ها و صداهای ضبط شده اماره قانونی محسوب میشود و در کنار سایر ادله به علم قاضی برای اثبات جرم کمک میکند بر اساس متن سوال بله میتوانید استناد کنید و موارد بسیار زیادی مشاهده شده که منتج به صدور حکم محکومیت گردیده است.