آیا با وجود نفقه دادن مرد باز هم می توان از او طلاق گرفت؟

پرسیده شده
۳۲ پاسخ ۳۶۵ #00211149

باسلام. من بیست ساله باآقایی زندگی میکنم که از ابتدا هم همیشه کوچکترین مسائل را به دعوا های وحشتناک تو خونه تبدیل میکرد.حتی یه بار تو خواب داشت خفه ام میکرد که بچه هام جداش کردن آیا راهی واسه طلاق هست؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اثبات عسر و حرج میتوانید طلاق بگیرید ...

سلام..در صورت اثبات عسر و حرج ؛ طلاق از جانب زوجه امکان پذیر است.

با سلام، در صورت اثبات عسر و حرج میتوانید طلاق بگیرید

سلام وقت بخیر
در صورتیکه بتوانید عسر و حرج خود ( مانند ضرب و جرح ،بیم جانی و...) را با ادله ای همچون شهاد ت فرزندانتان اثبات نمایید، میتوانید اقدام به طلاق نمایید.

با سلام اگر شرایط عسر و حرج فراهم باشد میتوانید طلاق بگیرید.

با درود در صورت اثبات عسر و حرج بله ممکن است.

با سلام..
در صورت اثبات عسر و حرج ؛ طلاق از جانب زوجه امکان پذیر است.