باعث میشه عملیات اجرایی متوقف بشه؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۵۹ #00193165

سلام.بنده حکم قطعی رفع تصرف عدوانی و قلع و قم مستحداث در داخل زمینم گرفتم تقاضای اجرای حکم کردم و اجراییه برام صادر شده.....طرف بنده درخواست خلاف شرع دادن اعمال ماده ۴۷۷ توروخدا بهم بگید این باعث میشه عملیات اجرایی متوقف بشه؟؟؟؟قاضی بهم میگه چون اعمال ماده ۴۷۷ کردن نمیشه حکم برات اجرا کنم تودوخدا راهنماییم کنید باید چیکار کنم اخه خلاف شرع ربطی به عملیات اجرایی ندارهتورخدا بگید چیکار کنم

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام موجب توقف اجرای حکم نخواهدشد.

به صراحت قانون پذیرش اعاده دادرسی موجب توقف اجرای حکم قطعی نخواهد بود.

درود
خیر باعث توقف عملیات اجرایی نمی شود.

باعث توقف اجرای حکم نمیشود

با سلام و درود . باعث توقف حکم صادره نمی‌گردد.

با احترام اعمال ماده ۴۷۷ باعث توقف اجرای حکم نمیشود.

خیر مانع عملیات اجرایی نمیشود.