میخوام بدونم چطور باید به رای دادگاه ‌اعتراض کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۱۸ #00190800

سلام برای من ابلاغیه اومده که با درخواست طلاق من مخالفت شده با وجودی که من درخواست طلاق یه طرفه به علت پرداخت نکردن نفقه که به مدت ۳سال نفقه پرداخت نکردن و حکم زندان کیفری دارم که به قید وثیقه آزاد هستند و حتی حکم محکومیت از نظر حقوقی هم به اجرای احکام مدنی رفته قاضی از طرف خودش به من گفت که طلاق توافقی باشه که من قبول نکردم اما قاضی از خودش نوشته داور ببریم برای اینکه من مهریه خودم رو ببخشم و توافقی طلاق بگیرم من هم داوری نبردم چون درخواست طلاق یه طرفه به علت عسر و حرج داده بودم
دادگاه کیفری نفقه برگه ای به من داد و گفت هرجا نشان بدم عسر و حرج و محکومیت شوهرم ثابت میشه و حتی میتونم به راحتی طلاق بگیرم حالا میخوام بدونم با توجه به رای قاضی طلاق چه کار میتونم بکنم
خواسته: طلاق به درخواست زوجه
((رای دادگــآه))
در خصوص دادخواست خانم .......خوانده آقای ...... خواسته : طلاق به درخواست زوجه: به درخواست زوج با عنایت به جامع محتویات پرونده صرف نظر به اینکه خواهان پاسخ تلفن مدیر دفتر نداده اند و با توجه به اینکه وی با وصف ابلاغ واقعی
با گذشت یکماه جهت معرفی داور اقدام ننموده است لذا به همین علت دادگاه با گذشت ۲۸ روز از تاریخ ابلاغ وی مراجعه ننموده
است مع الوصف دادگاه با عنایت به مراتب فوق و به استناد ماده ۲۸ قانون حمایت خانواده مصوب ۹۱/۱۲/۱ قرار رد دعوی خواهان صادر و اعلام میدارد قرار صادره ظرف مدت ۲۰ روز پس از ابلاغ قابل در ر استای مواد۳۳۰ و ۳۳۴ و ۳۳۶ قانون آئین دادرسی
مدنی قابل اعتراض در محاکم تجدید نظر استان البرز شهرستان کرج میباشد ۰/
شعبه ۳ دادگاه خانواده کرج -.....

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام باید داور معرفی نمایید.

باید داور معرفی می کردید، اعتراض در این خصوص بی نتیجه است

باسلام
در طلاق یکطرفه تعیین داور الزامیست
و به علت عدم پیگیری از جانب خواهان دعوی رد شده است

با درود
در روند رسیدگی معرفی داور جزئی از مراحل رسیدگی است و می بایست به دادگاه معرفی نمایید

سلام
رای صادره بصورت قرار است. یعنی به دلیل عدم رعایت تشریفات رسیدگی قرار رد شکلی صادر شده است. تجدیدنظر خواهی شما در این مورد نیز راه به جایی نخواهد برد. اما امکان تقدیم مجدد دادخواست برای شما وجود خواهد داشت.

باسلام
بله درسته درطلاق یک طرفه حتما به داورارجاع میشودوطرفین ملزم به معرفی داورهستندمیتوانیدنسبت به قراراعتراض نمایید

سلام
باید داور معرفی کنید