آیا از طریق پیرینت گرفتن مکالمات من میتونم اثبات کنم با کسی در ارتباط بوده؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۱۳ #00168669

سلام با پیگیری های اینجانب متوجه شدم که همسرم با شخصی در ارتباطه آیا از طریق پیرینت گرفتن مکالمات من میتونم اثبات کنم با کسی در ارتباط بوده کارهای حقوقی این موضوع به چه صورت هست؟ لطفا منو راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرفا در جرائم مستوجب سلب حیات (یعنی جرائمی که مجازات آن سلب حیات است)امکان پرینت مکالمات و پیامکها ممکن هست.با شهادت شهود امکان اثبات این امر وجود دارد.همچنین اگر تصاویری از پیامک دو طرف وجود داشته باشد،اماره ای بر ارتکاب جرم محسوب میشود.

با سلام
ابتدا باید یک مدارکی برای رابطه نامشروع داشته باشید و سپس از قاضی تقاضای پرینت مکالمات کنید که سخت می پذیرند

باسلام بنظر بهتراست اینکارو نکنیدچون اثبات رابطه نامشروع به این نحو دشوار است...لذا اگرخواشتیدباید شکایت کرده وطی آن تقاضای پرینت خط موبایل ایشون رو درخواست کنید.

سلام
شما می توانید درخصوص رابطه نامشروع شکایت نموده و تقاضای استعلام از خط همراه همسر خود را نمایید.

با درود باید طرح شکایت نمایید و تقاضای پرینت مطرح بفرمائید لکن اصولا موافقت نمی‌شود.

می بایست دلیلی برای اثبات موضوع ارائه دهید و با دستور قضایی نسبت به استعلام پرینت پیامک و مکالمات اقدام کنیز

سلام بله امکان پرینت پیامک تا ۶ ماه گذشته و تماس ها تا دوسال قابل اخذ است ولی صرف رابطه تلفنی و پیامکی اثبات کننده رابطه نامشروع نخواهد بود مگر در شرایط خاص و آن هم فقط رابطه نامشروع غیر زنا