پاک شدن سوء پیشینه معاونت در سرقت چقدر زمان می برد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۹۸ #00163393

من می خوام برم جایی واسه کار. سال ۸۷ رفتم زندان جرمم معاونت درسرقت بود۶ماه حبس رفتم .امکانش هست تاالان سوءپیشینه من پاک شده باشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
مطابق ماده ۲۵قانون مجازات اسلامی، شش ماه حبس سوپیشینه محسوب نمیشود و درگواهی منعکس نخواهد شد.

با سلام
سوپیشینه در سوابق شما باقی میماند

سوپیشنه غیر موثر همیشه باقی می ماند
و باتوجه به شش ماه حبس،دارای سوپیشنه موثر نمی باشد
یعنی در استعلاماتی که توسط خودتان انجام شود ،اثری از سوپیشینه نیست

با سلام شما با توجه به میزان محکومیت فاقد سوء پیشینه کیفری موثر میباشید‌