امکان گرفتن کل زمین هستن؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۳۴ #00150414

سلام خسته نباشید،
پدر بزرگم همراه دونفر دیگه یک زمینی رو شریک بودن و سند ثبتی برای ملک گرفتن سهم پدربزرگم یک سهم بود و بعدا آمده سهم بغیه شرکا رو خریده ولی سند ثبتی رو به اسم خودش انتقال نداده بعد پدر بزرگ آمده کلا زمین رو به پدر من فروخته حالا زمین ۲۰ ساله در تصرف شخص ثالثه دوتا سوال داشتم
دوم، طرف دعوی ما چه کسی هست و چه دعوای بهتره طرح کنیم ؟ وراث پدر بزرگ یا؟
معامله بین پدر و پدربزرگ تغریبا ۴۰ سال پیش بوده و ما وراث بغیه شرکا نمیشناسیم از کجا میشه پیدا کرد؟
خیلی ممنون بابت وقتی که گذاشتید.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه مدارکی جهت اثبات خرید ملک توسط پدر شما از پدربزرگ دارید می توانید علیه وراث دعوای الزام به تنظیم سند رسمی طرح نمایید و پس از تنظیم سند نسبت به اقامه دعوای خلع ید علیه متصرفات اقدام نمایید .

سلام ، اظهارنظر درست مستلزم بررسی دقیق تر اسناد و مدارک شماست.

اظهارنظر نیاز به بررسی مدارک و مستندات دارد.

با سلام ۱- اگر قراردادی مبنی بر خرید سهم از پدر بزرگ در دست ندارید می توانید دادخواستی مبنی بر اثبات بیع به طرفیت وراث مشارالیه مطرح نمایید ۲- پس از اثبات ، اگر دعوای تصرف عدوانی بر علیه متصرفین فعلی مطرح کنید چون سبق تصرف ندارید شکست خواهید خورد پس ناچارا دنبال انتقال سند رسمی باشید برای دعوای خلع ید.

با سلام نیازمند بررسی دقیق مدارک و شرایط میباشد

می توان رفع تصرف را مطرح کرد اما بهتر است مدارک و مستندات توسط مشاورین بررسی گردد

با سلام نیاز به بررسی مدارک شما است