رفع مسدودی چگونه انجام میشه؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۹۳ #00141058

سلام.من حسابم بدلیل شرطبندی مسدود شده.. در سایت دادستانی یه قسمت هست که شماره گذاشته برای رفع انسداد حساب بدلیل شرطبندی... من زنگ زدم و چند تا سوال ازم کردن و گفت برو کافی نت بعد زنگ بزن. فقط گفتن باید اسکن و پرینت کنی.. میخواستم بدونم دقیقا جریانش چیه؟ چی میخواد اسکن یا پرینت کنه

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شخصا یا از طریق وکیل موضوع را پیگیری کنید.

باسلام
موضوع را حضوری پیگیری نمائید

با سلام
حضوری موضوع را پیگیری نمایید

با سلام حضورا از طریق مرجع قضایی موضوع را پیگیری کنید.

با سلام
نوع سئوالات متفاوت است توصیه میشود موضوع را موردی پیگیری کنید .

سلام حتما خودتان یا از طریق وکیل دادگستری موضوع را حضوری پیگیری کنید

نوع سئوالات متفاوت است توصیه میشود موضوع را موردی پیگیری کنید .