چطور اجرت المثل دریافت کنم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۷۳۰ #00133238

سلام من شش ماه هست که از شوهرم جدا زندگی میکنم و دو تا بچه پسر و دختر دارم و هیچ کدوم نمیخوایم تا طلاق بگیریم اون برای ندادن حق و حقوق اجرت المثل و من هم برای اینکه هم میخوام اجرت المثل رو بگیرم اون اصلا به بچه ها اهمیتی نمیده و یک دختر دیگه ای غیر این دو تا بچه من داره که از زن اولش هست که میونه خوبی هم با اون نداره و همیشه اون دخترشم یگه دنبال مرگ پدرم هستم

میاد بهم پیام میده که میخوام مال و اموال رو بزنم به اسم اون و به بچه های من که دو تا بچه میشن چیزی نرسه میخواستم بدونم که همچین کاری میتونه بکنه ؟

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام همسرتان تا زنده هستند میتوانند اموال خود را به هر کس که بخواهند انتقال دهند و میتوانید اجرت المثل ایام زندگی خود را مطالبه نمایید

بااحترام
مهریه و نفقه را اقدام نمایید

بادرودوسلام شما باید دادخواست مطالبه ایام زندگی مشترک را تقدیم دادگاه نمایید.

شما باید دادخواست اجرت المثل مطرح نمایید

سلام دادخواست دریافت اجرت المثل ایام زناشویی را مطالبه کنید. در مورد اموال تا زمانی که ایشان زنده هستند می‌توانند هر تصمیمی راجع به اموالشان بگیرند

بله می تواند مال خود را به هر کس که تمایل دارد انتقال دهد
‌‌می توانید دادخواست اجرت المثل دهید

با سلام شما میتوانید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست اجرت المثل ایام زندگی مشترک را ثبت نمایید میزان آن را کارشناس تعیین میکند. برای نگارش و تنظیم دادخواست مذکور از قسمت اوراق قضایی سایت اقدام نمایید. در خصوص سوال دوم شما بله هر شخصی در زمان حیاتش میتواند هر دخل و تصرفی که بخواهددر اموالش انجام دهد ازجمله اینکه اموالش را به نام فرزندش نماید . همچنین شما میتوانید دادخواست مطالبه نفقه خود و فرزندنتان را ثبت نمایید.