آیا دادگاه میتواند حضانت را عوض کند؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۳۲۱ #00124282

اگر حضانت به عهده مرد باشد و زن حق دیدار و ملاقات و اخذ فرزند در ۵ شنبه و جمعه را داشته باشد و وقتی فرزند با زن برود و روز جمعه مرد نیاید برای گرفتن فرزند با توجه به اینکه حضانت برعهده اش میباشد تکلیف چیست و آیا زن میتواند از این موضوع شکایت کند و آیا دادگاه میتواند حضانت را عوض کند فرزند پسر ۸ ساله است

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام خیر نمیتوانید با این توضیحات از ایشان سلب حضانت نمایید.

بادرودوسلام سلب حضانت امکان پذیر نمی باشد.

درود
مورد مطروحه از موجبات سلب حضانت نیست.

به دلیل تاخیر حضانت سلب نمی شود

خیر آنچه در متن سوال آمده موجبی برای سلب حضانت از پدر نخواهد بود،سلب حضانت موارد خاصی دارد ک منجر ب اثبات عدم صلاحیت پدر می‌شود ودر نتیجه می‌توان مستند ب آن از پدر سلب حضانت کرد،دلیلی ک در سوال مطرح شده سالب حضانت نیست

درود برشما
هر چند قانون حق حضانت در در سنین مختلف به پدر یا مادر تعلق داده ولی در هر صورت باید شرایط حضانت را داشته باشند.

درود
با یک بار مراجعه نکردن برای تحویل نمی توانید حضانت پدر را سلب کنید.