طرح دعوی ملکی با دستگاه اجرایی به چه صورتی میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۴ #00111264

شرکت گاز منطقه برای خرید ملک اینجانب دوسال پیش تماس گرفت و برای تعیین قیمت از کارشناسان دادگستری لیستی به من ارایه داد من با مشاوره وکیل یک کارشناس و یک کارشناس دیگر هم با توافق من و اداره گاز و یک نفر ازطرف اداره گاز تعیین گردیدند کارشناسان قیمت ملک را تعیین کردند وبه من ابلاغ کردند ولی مبلغی یا قرادادی بین من و اداره گاز رد وبدل نشدتا اینکه حدود ۶ ماه پیش از اداره گاز با من تماس گرفتند و گفتن ما نظریه کارشناسی را دادیم به کارشناسان قبلی تصحیح قیمت کرده اند من به وکیل اعلام کردم ایشان گفتند کارشناسی که دوسال پیش شده چون پولی رد وبدل نشده و قراردادی تنظیم نگردید از درجه اعتبار ساقط هست دیروز وکیل اینجانب با اداره گاز تماس گرفته
اداره گاز اعلام کرد ه است که ما پول رو به حساب صندوق ریخته ایم و منتظریم که با دستور دادستانی سند بگیریم من امروز خودم خدمت معاون دادستان در امور املاک رسیدم ایشان بعد از توضیح در مورد ماده۸ و ۹ قانون تملک املاک توسط دستگاههای اجرایی بمن گفتند که شرکت گاز میتواند ملک را تصرف و سند هم با دستور دادستانی بگیرد البته من به ایشان توضیح دادم که ملک دوسال قبل کارشناسی شده و ایشان هم گفتند بله ولی شرکت گاز کارشناسی جدیدی ارایه داده حال سوال من اینست ایا اداره گاز بدون خبر و اطلاع من و حق انتخاب کارشناسانی دیگر غیر کارشناسان قبلی حق این کار را داشته و ایا ان کارشناسی دوم که بدون اطلاع من و وکیلم بوده مورد قبول هست یا نه بسیار سپاس از پاسخگویی شماا

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر یک از طرفین مستقلا می توانند درخواست کارشناسی دهندو اگر شما اعتراضی دارند می توااند نسبت به نظر کارشناس اعتراض زده و در خواست کارشناسی دوباره دهید