آیا دستور ارسال پرونده دو بار و دو شعبه مختلف حل اختلاف از موارد تخلف قاضی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۳ #00098019

سلام
قاضی پرونده (که رییس دادگستری هم هست) پرونده شکایت بنده تخت عنوان الزام به تنظیم سند رسمی، تحویل ملک، اخذ جریمه تاخیر بابت تحویل و تنظیم سند و سایر تعهدات ساخت علیه فروشنده ملک را دو بار، ( یک بار شعبه ۲ و بار دیگر شعبه ۱) حل اختلاف ارجاع داده واین در حالی است که این پرونده در صلاحیت حل اختلاف نیست آیا این مورد می تواند از مصادیق تخلف قاضی ( اطاله دادرسی ) محسوب شود؟
پس از بار دوم و برگشت پرونده از حل اختلاف به شعبه، قاضی بدون توجه به خواسته های فوق که چند مورد است تنها به دلیل مخالفت بانک با انتقال سند، قرار عدم استماع صادر کرده و نسبت به سایر خواسته های من هیچ اظهار نظری نکرده آیا این مورد هم تخلف است یا خیر؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمالا‌برای‌سازش‌فرستاده‌شورا‌و‌احتمالا‌قاضی‌قرابت‌با‌طرف‌داشته‌امتناع‌زدهو‌در‌مورد‌بقیه‌خواسته‌ها‌احتمالا‌دلایل‌کافی‌ارایه‌ندادین‌ولی‌اعتراض‌کنین