از کجا متوجه شویم که مادرشان در این مدت از این وکالت نامه برای انتقال سند یا هر اقدام دیگری استفاده نکرده اند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۸۲ #00079478

باسلام
همسرم و ۲ برادرش بعد از فوت پدرشان از دی ۹۷ حق وکالت تام را هر سه نغر در یک وکالت نامه به مادر خود داده اند اما قابل عزل است.
همسرم پشیمان است و می خواهد به دفترخانه برود این وکالت را عزل کند.
همه ی اسناد املاک نزد مادرشان است.

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان عزل وکیل وجود دارد.

سلام منعی برای عزل وکیل وجود نداشته است

وکیل را می توانید عزل کنید و از طریق اداره ثبت اطلاع پیدا کنید.

مراتب عزل وکیل را حتما از طریق ارسال اظهارنامه به اطلاع وکیل برسانید

با سلام
ابتدا به دفتر خانه ای که وکالت داده اید رفته و وکیل را عزل کنید و سپس مراتب عمل به مورد وکالت را از اداره ثبت اسناد جستجو نمایید

با مراجعه به همان دفتر خانه که به مادر وکالت داده اند یا از طریق اظهار نامه اورا عزل کنند وهمان دفتر خانه از اعتبار وکالت مطلع است

- منعی برای عزل وکیل وجود نداشته و میتوانید با مراجعه به دفترخانه اقدام به عزل وکیل نمائید .
- از طریق مراجعه به اداره ثبت مربوطه امکان استعلام در خصوص انجام یا عدم انجام معامله نسبت به پلاک ثبتی شما وجود دارد .