وثیقه برای متهم کلاهبرداری چگونه آزاد میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۷۵ #00032030

من برای یک نفر بابت شکایت کیفری وثیقه گذاشتم و بارها ازش خواهش کردم سند من رو ازاد کنه یا خودش معرفی کنه یا سند تعویض کنه اما همکاری نکرد، رای دادگاه قطعی شد و اجرای احکام به من حکم جلب داد و مهلت تا تحویلش بدم، اما درخواست اعاده دادرسی داد و مورد قبول واقع شد پرونده برگشت شعبه هم عرض تجدید نظر، حکم جلب منم باطل شد و قاضی شعبه برای بازداشت متهم همکاری نمیکنه و نه دعوتش میکنه نه حکم جلب میده، قاضی میگه برید با زبون بیاریدش تحویلش بدید، طرفم نمیاد و در زمانی که پرونده اجرای احکام بود به صورت کاملا حرفه ای مخفی شده بود. حالا چطور ازش شکایت کنم کیفری حقوقی تا بتونم وثیقم ازاد کنم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فقط با تحویل متهم یا تعویض وثیقه ، وثیقه شما آزاد میشود

سلام و ارادت
شعبه اجرای احکام موظف به صدور حکم جلب متهم با درخواست شما می باشد در صورت عدم همکاری به دادستان مراجعه نمایید .

با سلام.
در صورتی که قاضی شعبه همکاری نکرد، به ریاست دادگاه مراجعه کنید ولی معمولا تا پرونده مجددا به اجرای احکام برنگشت اجازه آزادسازی وثیقه را نمی‌دهند.

همکاری با وثیقه گذار و صدور جلب در صورت درخواست وی وظیفه و تکلیفی الزام آور بوده و در تمام مراجع قضایی امری رایج است . البته ممکن است به دلیل پذیرش اعاده دادرسی دستور توقف عملیات اجرایی صادر شده و از این رو نسبت به صدور جلب مماشات صورت میپذیرد .

سلام ، صرفا از طریق درخواست حکم جلب میشه اقدام کرد

با سلام
اجرای احکام ملزم به صدور حکم جلب بنا به در خواست شما میباشد
در صورت عدم همکاری اجرای احکام یا قاضی شعبه ، این امر را بصورت کتبی به سمع و نظر دادستانی و یا ریاست دادگستری برسانید .