برای اینکه شریکم در اینده نتواند مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را بکند چه کاری باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۷۰ #00021411

سلام.۴ دانگ اپارتمانی به نامم هست و ۲ دانگ دیگر به نام همسر سابقم می باشد. و به تازگی از یکدیگر جدا شده ایم و در اپارتمان مذکور ساکن هستم. با توجه به اینکه اپارتمان سند نداره و همسر سابقم تاکنون اقدامی برای فروش اپارتمان انجام نداده و منتظر صدور سند اپارتمان هست برای اینکه ایشان در اینده نتواند مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را بکند چه باید بکنم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با تنظیم توافقنامه
مثلا با پرداخت مبلغی وجه به ایشان یا بهر نحو دیگر با ایشان در استفاده از آپارتمان بتوافق برسید

"با سلام"
یا میبایست ایشان قرارداری تنظیم نمایند و در آن رضایت خود را اعلام فرمایند یا شما میبایست طبق عرف هر ماه هزینه ای به ایشان واریز و رسید اخذ نمایید

میتوانید نوشته ای تنظیم کنید که در آن رضایت شریکتان مبنی بر استفاده شما به صورت تبرعی از آپارتمان موصوف اعلام شده و به امضاء طرفین برسد .