در هر مرحلهای از رسیدگی قضایی که قرار دارید نیاز به عقد قرارداد وکالت با یک وکیل دارید. وکیل شما با توجه به تخصص خود کمک میکند که پرونده شما در جریان دادرسی بهترین مسیر ممکن را طی کند. قرارداد وکالت قراردادی است میان شما بهعنوان موکل و وکیل شما که قرار است در جریان دادرسی با دانش خود به پیروزی شما در پرونده قضایی ارائهشده در محاکم قضایی کمک کند تا شما به حق قانونی خودتان ساده و آسانتر دست پیدا کنید.
چرا باید وکیل بگیریم؟
در بسیاری از کشورها داشتن وکیل به جریان داشتن یک پرونده در دادگاه ختم نمیشود، بلکه شما به وکیلی نیاز دارید که در تمام مراحل زندگی (ازدواج، تحصیل، بچهدار شدن، مسائل کاری، تقسیم ارث و...) در کنار شما باشد. هر مسالهای که در زندگی شخصی شما پیش آمده و یا پیش خواهد آمد، راههای متفاوتی برای حل شدن دارد، اما به اعتقاد
بنیاد وکلا بهترین راهکار برای حل مسئله، راهکار حقوقی است. بنابراین اگر تصمیم شما در مسائل و مشکلات زندگی حل کردن آنها باشد و دنبال راه حقیقی حل کردن این مشکلات باشید، مطمئنترین راه گرفتن وکیل است.
راهروهای دادگاه، دادسرا و مجتمعهای قضایی شلوغتر و بزرگتر از این هستند که شما با برگه شکوائیه یا دادخواست نوشته خودتان بتوانید از میان آن بهراحتی و بدون دردسر عبور کنید! راه انداختن کار اربابرجوع در محاکم قضایی، خصوصاً اربابرجوعی که با رویه و نوع برخورد ضابطین و کارکنان قضایی آشنا نیست، بهسادگی انجام نخواهد شد. به همین دلیل شما در دریای شعب رسیدگی و نامهها و بخشنامههای جدید رسیدگی غرق خواهید شد! بنابراین وکیل شما کسی است که میتواند ساده، سریع و مطمئن شمارا به دادنامه موردنظرتان برساند.
در انتخاب وکیل چه چیزهایی مهم است؟
مهمترین ویژگی وکیلی که انتخاب میکنید شفافیت او با شماست. این شفافیت باعث میشود شما بدانید وکیل شما چه میزان تبحر دارد. داشتن ظاهر آراسته و دفتر بزرگ هرگز نشانه تبحر وکیل شما نیست! به همین دلیل است که بنیاد وکلا در معرفی وکیل به شما ابتدا دقیق مسئله شما را میشود و توسط پژوهشگرانش تحلیل میکند که در کدام حوزه حقوقی است. سپس شمارا به وکیلی ارجاع میدهد که نهتنها تحصیلات و پژوهشهای مرتبط با مشکل شمارا داشته باشد، بلکه تجربه حضور در محاکم مرتبط را نیز داشته باشد و سرعت و هوش لازم را برای حل پرونده شما به کار بگیرد.
به همین دلیل است که باید وکیل خود را درنهایت هوشیاری و دقت انتخاب کنید که پسازآن با خیالی آسوده منتظر نتیجه و دادنامه موردنظر خود باشید. برای این کار میتوانید از همین صفحه شروع کنید. وکلای بنیاد وکلا تمامروزهای هفته و در ساعات شبانهروز پاسخگوی شما خواهند بود.
وکیل در نظام حقوقی ایران به چه شخصی اطلاق میشود؟
وکیل هممعنی کلمه نماینده است. که از طرف فرد دیگری که موکل نامیده میشود، اختیاردار انجام برخی امور مربوط به موکل خود میگردد. این اختیارات در قالب عقدی بنام وکالت بین وکیل و موکل منعقدشده و بهموجب آن عقد، موکل این اختیارات را که کاملاً باید بین طرفیت عقد وکالت مشخص باشد به وکیل واگذار مینماید، به این رابطه حقوقی قرارداد وکالت گویند.
وکیل دادگستری فرد متخصصی است که حداقل دارای دانشنامه لیسانس در رشته حقوق بوده و بعد از شرکت در آزمون کانون وکلای دادگستری موفق به پذیرش در کانون شده و پروانه وکالت دادگستری به وی اعطاء شده است.
پس از اعطاء این پروانه وکالت به وکیل دادگستری صلاحیت او عام میشود. یعنی وکیل دادگستری با اخذ این پروانه امکان این را خواهد داشت تا در تمام مراجع قضایی قبول وکالت نماید. موضوع وکالت نیز کاملاً عام هست. یعنی پروانه وکالت تخصصی برای وکلای دادگستری صادر نمیشود. به عبارت دیگر ازلحاظ صلاحیت قانونی، وکیل متخصص نداریم و هرکدام از وکلای دادگستری میتوانند پس از اخذ پروانه بدون محدودیت در تمام موضوعات قبول وکالت نمایند.
عرفا وکیل متخصص به چه کسی اطلاق میشود؟
وکیل متخصص به شخصی اطلاق میشود،که بهواسطه دانش تخصصی در یک حرفه، یا به دلیل اخذ تجربه در یک حوزه خاص، مهارت و دانش بیشتری نسبت به سایر وکلای همتراز در آن زمینه دارا است. لذا بعضی از وکلا با توجه به این وضعیت، خود را متخصص در فلان حوزه اعلام میکنند. پس عنوان متخصص عنوانی است که خود وکیل آن را انتخاب میکند و برای راستی آزمایی و کشف واقعیت اینکه آیا در آن زمینه وکیل دارای تخصص به معنای واقعی هست یا خیر، هیچ ابزار یا نهاد نظارتی و کنترلی وجود ندارد.
راجع به چه اموری میتوان به وکیل، وکالت داد؟
لازم است مطلع باشید، بسیاری از امور بهحکم قانون و برخی دیگر از امور، ذاتاً و بهحکم طبیعت امکان واگذار کردن اختیار آن به وکیل وجود ندارند، حتی ممکن است افرادی بهموجب عقد یا قراردادی جداگانه توافق نمایند که از گرفتن وکیل خودداری نمایند یا به عبارتی، حق انتخاب وکیل در امری را از خود سلب نمایند. پس هر فردی میتواند بهجز در موارد که اعلام شد، انجام امور موردنظر خود را به وکیل واگذار نماید و وکیل نیز اختیار خواهد داشت در محدوده اختیاراتی که موکل به وی تفویض نموده اقدامات لازم را با در نظر گرفتن مصلحت موکل خود انجام دهد.
آیا وکیل مدنی و وکیل دادگستری با یکدیگر یکسان هستند؟
– همانگونه که ذکر شد وکیل دادگستری به فردی اطلاق میشود که با طی تحصیلات دانشگاهی در رشته حقوق، به وی پروانه وکالت دادگستری اعطاء شده است و با در دست داشتن این پروانه و تنظیم قرارداد الکترونیک وکالت، میتواند به نمایندگی از موکل خود در تمام مراجع قضایی کشور حضور یافته و در چهارچوب قوانین و مقررات از حقوق موکل خود دفاع نماید.
– با توضیحات ارائهشده میتوان گفت، هر فردی که پروانه وکالت دادگستری را نداشته باشد صرفاً از اعمال وکالت در مرجع قضایی ممنوع بوده، پس اگر شما طی قرارداد وکالتی در دفترخانه اسناد رسمی، انجام اموری را به وی واگذار نمایید، ایشان وکیل مدنی شما نامیده میشود.
– پس طبق قانون وکیل مدنی حق وکالت در دادگاهها و مراجع قضایی و دخالت در چنین اموری را نداشته و در دادگاهها وکالت فقط از وکلای دادگستری پذیرفته میشود.
وکیل در امر وکالت چه حدود اختیاراتی دارد؟
موکل است که با انتخاب وکیل خود، حدود اختیارات او را در قرارداد وکالت معین مینماید. چنانچه وکیل خارج از حدود اختیارات درجشده در قرارداد وکالت اقدام نماید، اقدامات وی طبق قوانین فضولی محسوب میگردد. بنابراین اگر موکل اقدام وکیل خود را تأیید ننماید، اقدامات فضولی وکیل فاقد اعتبار قانونی است و شخص وکیل مسئول جبران تبعات اقدامات خود بوده و به موکل مربوط نخواهد شد.
یک وکیل دارای چه وظایفی است؟
یکی از وظایف مهم و قانونی وکیل، حفظ غبطه موکل خود است. یعنی وکیل باید در اجرای مورد وکالت آنچه قانوناً،عرفاً و عقلاً برای حفظ حقوق موکل خود نیاز است را رعایت نماید. پس اگر به وکیل خود اختیار تامی در اجرای امر یا اموری میدهیم ، وکیل بازهم متعهد به رعایت مصلحت
موکل خود در حدود قانونی، عرفی و اخلاقی هست.
وکیل طبق قانون باید وضعیت عملکرد دوره وکالت خود را به موکل ارائه دهد. وکیل باید کلیه اقداماتی را که از طرف موکل خود مأمور به انجام آن شده را به موکل خود گزارش نماید یا به عبارتی حساب دوره تصدی وکالت را به موکل ارائه دهد. اگر پولی دریافت کرده و یا تعهدی را قبول نموده است، اقدامات او برای موکلش محسوب میشود و طبق قانون وی امین موکل است. بنابراین اگر مالی را که از جانب موکل دریافت کرده است و به موکل تسلیم ننماید و این مال را به نفع خود تصرف کند، برابر با قوانین مجازات اسلامی مرتکب جرم خیانتدرامانت شده است.
حقالوکاله وکیل بر چه مبنایی محاسبه و پرداخت میشود؟
طبق قوانین و آییننامههای حوزه وکالت و قوانین مدنی در راستای موضوع وکالت،اگر برای پرداخت حقالزحمه یا همان حقالوکاله ، بین طرفین عقد وکالت، توافقنامهای تنظیمشده باشد، ملاک، همان قرارداد حقالزحمه است و اگر قراردادی بین طرفین نباشد موکل باید مطابق قانون یا همان تعرفه کانون وکلا، حقالوکاله را پرداخت نماید.حقالوکاله در این مورد اخیر، مطابق با شرایط عرف و با توجه به نوع کاری که وکیل انجام داده و وقت و مدتزمانی که صرف انجام مورد وکالت نموده محاسبه میشود.
عقد قرارداد با یک وکیل در قالب قرارداد وکالت چگونه تنظیم میشود؟
گاهی قرارداد وکالت میتواند بین وکیل و موکل در قالب سندی عادی تنظیم شود، به این شکل که طرفین عقد وکالت خود قراردادی را امضاء نموده و حدود اختیارات وکیل را نیز در آن معین و مشخص نموده و طرفین قرارداد آن را امضاء مینمایند.
همچنین طرفین امکان اینکه بتوانند قرارداد وکالت را بهصورت رسمی و در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم نمایند نیز، ممکن و میسر است. البته باید به این نکته نیز توجه داشت که اگر وکالت بهصورت سند عادی تنظیم شود دارای همان اعتبار وکالتنامه عادی است، ولی سند وکالت عادی ممکن است مورد انکار یا تردید قرارگرفته و یا موردقبول اشخاص ثالث قرار نگیرد.
هرچند وکلای دادگستری از فرمهای قراردادی که توسط کانونهای وکلا تهیه گردیده و در اختیارشان قرار میگیرد برای تنظیم قرارداد وکالت استفاده مینمایند و در دادگاهها نیز این قراردادها پذیرفتهشده، ولی بااینحال اینگونه قراردادها نیز یک نوع سند عادی است، هرچند که در رابطه وکیل دادگستری و موکل، نیازی به تنظیم وکالتنامه رسمی بین طرفین قرارداد وکالت نیست.
در قرارداد وکالت باید اختیارات وکیل بهطور صریح بیانشده و در قرارداد ذکر شود. موکل مختار است برای مدتزمان معین که در قرارداد ذکر میشود، حق انجام دادن برخی امور که اختیار آن را به وکیل داده از خود سلب نماید. همچنین موکل میتواند وکیل دیگری به وکیل قبلی ضمیمه نماید. موکل میتواند فردی را بهعنوان امین به وکیل ضمیمه کند. موکل میتواند اعلام نماید که وکیل قبلی باید حتماً به اتفاق وکیل جدید مورد وکالت را مجتمعا انجام دهد یا هر دو منفرداً میتوانند مورد وکالت را انجام دهند. همچنین موکل میتواند اعلام کند، اگر امین به وکیل ضم شده، موکل میتواند مقرر دارد که وی با نظر امین به وکالت عمل کند.
ماهیت قرارداد وکالت چگونه عقدی است؟
عقد وکالت، قراردادی جایز است. یعنی موکل و وکیل میتواند هر زمان که ارده کنند از قرارداد مذکور خارج شوند و یا وکیل موکل خود را عزل کند و یا طرفین، عقد وکالت را اصطلاحاً فسخ نماید. اگر موکل وکیل خود را عزل نماید، اعمالی را که وکیل در حدود اختیار وکالت و قبل از تاریخ عزل خود انجام داده کاملاً صحیح و درست است. لذا برای فعالیتهایی که در این راستا انجام داده مستحق دریافت حقالزحمه نیز هست.
درنهایت اگر وکیل یا موکل فوت کنند، عقد وکالت باطل میشود. بنابراین اگر بعد از فوت موکل، وکیل اقدامی حتی در چهارچوب و حدود وکالت انجام دهد این اقدامات فضولی است و ورثه مختارند این اقدامات را تنفیذ یا ترد نمایند.
تفاوتهای وکالت عادی و وکالت بلاعزل در چیست؟
گفتیم قرارداد وکالت عقدی جایز است یعنی موکل هر زمان میتواند وکیل خود را عزل نموده و یا عقد وکالت را فسخ نماید. اگر وکیل تمایل داشته باشد و بخواهد چنین حقی را از موکل سلب کند باید شرط عدم عزلش را در ضمن عقد دیگری در قرارداد وکالت تصریح نماید. در این حالت عقد وکالت قراردادی لازم بوده یعنی قابلفسخ نیست. لذا طرفین در قرارداد وکالت اقرار میکنند، که ضمن عقد خارج لازم حق عزل وکیل یا موکل را از خود سلب نمودهاند. این بدان معنا است که طرفین اقرار میکنند ضمن عقد دیگری که لازم است حق عزل را سلب نمودهاند و با توجه به این موضوع دیگر موکل نمیتواند برای مدت توافق شده وکیل را عزل کند. اما در وکالتنامههایی که چنین شرطی بین طرفین موردتوافق قرار نگرفته وکالت عادی محسوب میشوند. یعنی موکل اختیار خواهد داشت هر زمان که مایل بود وکیل خود را عزل کند.
برای انتخاب درست وکیل دادگستری چه نکاتی را باید رعایت نمود ؟
پاسخ به این سؤال بستگی به شخصیت قانونی شما دارد که آیا شما شخص حقیقی هستید یا شخص حقوقی؟
اگر شما شخص حقیقی هستید و برای موارد خاص به دنبال انتخاب یک وکیل دادگستری خوب و مناسب برای دفاع از حقوق خود در مراجع قضایی هستید، سعی کنید قبل از توجه به دانش و تجربه وکیل منتخب خود، شخصیت فردی و اخلاقی او را موردتوجه قرار دهید. بهیقین اطمینان داشته باشید که اگر فردی مناسب را پیدا کنید، اگر او توانایی انجام کار حقوقی شمارا نداشته باشد قطعاً به شما خواهد گفت و این موضوع را با شما در میان خواهد گذاشت و مطمئناً به شما کمک خواهد کرد تا شخص مناسبی را پیدا نمایید.
ولی اگر شما شخصیت حقوقی دارید و برای کسبوکار شرکت خود نیاز به مشاوره یا وکیل دارید، یا اینکه شخص حقیقی هستید و دسترسی به وکیلی که به او اعتماد کافی داشته باشید ندارید، حتماً به مؤسسات حقوقی که بهصورت شرکت حقوقی اداره میشوند و تعداد زیادی وکلا در کنار هم انجام امور را عهدهدارد هستند سری بزنید و به نکات اساسی ذیل توجه نمایید:
- شرکت مذکور از شرکتهای خدمات حقوقی باشد و بهصورت سازمانی فعالیت نماید.
- سعی کنید به سراغ شرکت حقوقی بروید که ساختار فعالیتش کاملاً شفاف باشد و حقالزحمههای آن منطقی و بر اساس واقعیت موضوع و پرونده اعلامشده باشد.
- موسسه یا شرکت حقوقی را انتخاب کنید که از قدرتهای فراقانونی و توسل به اعمالنفوذهای غیرقانونی و عناوینی از این قبیل، بهشدت دوری نماید و این مسائل را بهعنوان مزیت کارکرد خود عنوان نکند.
- توجه داشته باشید استفاده از این عنوانهای دروغین صرفاً برای فریب مشتری یا موکل است. پس اگر کسی که از ابتدا قصد فریب مشتری را دارد و اصولاً خلاف را مباح میداند، قطعاً صلاحیت انجام وکالت شمارا ندارد.
برای کسبوکار خود حتماً از خدمات وکلای متخصص استفاده کنید. هیچ وکیلی واجد همه شرایط تخصصها نیست و شما در هر کسبوکار و با هر حجمی از فعالیت، به وکلای متخصص و متفاوت نیاز دارید.
مؤسسات حقوقی معتبر همچون بنیاد وکلا که دارای بخشهای تخصصی حقوقی در رشتههای مختلف میباشند وکیل متخصص در رشتههای مختلف را در کنار خود گردآورده و طبق نیازهای حقوقی شما از متخصصین امر، استفاده میکنند. علاوه بر اینکه مدیریت این مؤسسات حقوقی بر رفتار وکیل متخصص نظارت کافی را مینماید. یاسا از مؤسساتی است که علاوه بر دارا بودن تجربه و دانش فنی لازم ، به سهولت میتواند وکیل متخصص موردنیاز شمارا انتخاب نمایند.
در چه رشتههایی میتوان از وکیل متخصص استفاده نمود؟
معمولاً در رشتههای ذیل میتوان گفت وکیل متخصص وجود دارد و به سایر موضوعات حقوقی نمیتوان عنوان متخصص اطلاق کرد:
- وکیل متخصص املاک و اراضی و امور ثبتی
- نفت گاز و پتروشیمی
- بازرگانی داخل و بینالمللی
- حقوق بانکی
- حقوق بیمه
- حقوق بازار بورس
- حقوق ورزشی
- فنآوری اطلاعات
- استارت آپ ها
- حملونقل داخلی و بینالمللی
- حقوق کیفری
اثرات قرارداد وکالت چیست؟
قرارداد وکالت به وکیل این اختیار را میدهد، تا بهجای موکل خود آن اقدامات را انجام دهد. اعمالی که وکیل در حدود قرارداد وکالت انجام میدهد کلیه آثار آن برای موکل است و وکیل مسئول آثار این اقدامات نیست. لذا کلیه تعهداتی که وکیل مینماید بهمنزله تعهد موکل و بر عهده موکل است و کلیه منافعی که از محل انجام مورد وکالت توسط وکیل ایجاد میشود تبعا برای موکل محسوب میشود و وکیل صرفاً استحقاق حقالزحمه خود را دارد.
برای انتخاب وکیل، به دنبال وکیل آقا باشیم یا وکیل خانم ؟
هماکنون، در هر یک از حوزههای وکالت، وکیل آقا و یا خانم متخصص به فراوانی وجود دارد و افراد بر اساس علاقه و میل خود میتوانند متناسب با پرونده و روحیات خود، وکیل خانم و یا آقا را برای سپردن پرونده خود به او انتخاب کنند. معمولاً بانوان خصوصاً در پروندههای خانواده، ترجیح میدهند که وکالت خود را به وکیل خانم بسپارند، در مقابل پروندههای کیفری با توجه به ماهیت خشن اینگونه پروندهها، موکلین عمدتاً سعی میکنند آقایان را برای اعطای وکالت خود برگزینند.
بنیاد وکلا، با پشتوانه و تجربه خطیر چندین ساله خود و حضور در انواع پروندهها و آشنایی کامل با روند دادرسی هرکدام از آنها، بهترین وکیل مدافع را بنا به نیاز پرونده در اختیار شما قرار میدهد. در بنیاد وکلا، آقا و وکیل خانم متخصص در همه زمینهها، آماده ارائه انواع خدمات ازجمله
مشاوره حقوقی تلفنی، آنلاین و قبول وکالت میباشند.
انواع وکیل حقوقی در نحوه انتخاب
همانگونه که صدر توضیحات نیز اشاره شد، عموم مردم برای تحقق اهداف و احقاق حقوق خود احتیاج به دفاع، راهنمایی و مشاوره وکلای دادگستری دارند. بنابراین در همه امور قضایی اعم از حقوقی یا کیفری و اداری ، افراد احتیاج به نماینده قانونی دارند که واسطه و قائممقام او در انجام امورش باشد. اما عدهای از همین مردم، معمولاً به خاطر کمبودهای مالی و یا به دلایل دیگر از اختیار کردن وکیل برای دفاع از حقوق خود در محاکم، خودداری مینمایند. بهموجب قوانین آیین دادرسی باید عموم مردم که نیاز به مراجعه به مراکز قضایی دارند از مشاوره وکیل و راهنمایی او بهرهمند گردند و در صورت امکان نماینده آنها در این مراجع قضایی باشند. در همین راستا قانونگذار مقرراتی را مطرح و ثبت کرده است که همه مردم از این حق و خدمت بهرهمند شوند. در این خصوص وکیل انتخابی به چند دسته زیر تقسیم میشوند:
وکلای انتخابی
وکیل حقوقی انتخابی، همانطور که از اسم آنهم مشخص است، وکیلی است که افراد شخصاً اقدام به اختیار و انتخاب آنها نموده و بعد از تنظیم وکالتنامه رسماً نماینده قانونی افراد محسوب میگردد.
وکلای تسخیری
وکیل حقوقی تسخیری وکیلی است که صرفاً در امور کیفری به وکالت گمارده میشود. در برخی مواقع افراد در مراجع قضایی قادر به انتخاب وکیل دادگستری برای دفاع از حقوق خود به علت مشکلات مالی نیستند، در این حالت دادگاه خود راسا اقدام به انتخاب وکیل از میان وکلای دادگستری مینماید که بهصورت کاملاً مجانی دفاع از او را در امر کیفری عهدهدار باشد. به این وکیل، وکیل تسخیری میگویند.
وکلای معاضدتی
وکیل حقوقی معاضدتی وکیلی است که از سوی دادگستری در میان وکلای دادگستری انتخاب میشود تا بهصورت رایگان وکالت شخصی را که در مراجع قضایی پرونده دارد بر عهده بگیرد. تفاوت آن با وکیل تسخیری این است که وکیل تسخیری فقط در امور کیفری وکالت را بر عهده میگیرد. ولی وکیل معاضدتی در امور مدنی وظایف خود را برعهدهدارد به این وکیل، وکیل معاضدتی میگویند.
وکلای سازمانی
قانون در حمایت قضایی از کارکنان نیروهای مسلح و کارمندان دولتی، وکلای سازمانی را در اختیار کارمندان دولت قرار میدهد تا درصورتیکه در امور حقوقی با مشکلاتی روبرو شوند از این وکلا کمک بگیرند. اگر جزئی از کارمندان یا نیروهای لشکری و کشوری هستید و در خدمت خود با مشکل مواجه شدهاید، سازمان یا اداره محل خدمت شما موظف است تا وکلای متخصص خود را در اختیارتان قرار دهند تا متضرر نشوید، به این وکیل وکیل سازمانی میگویند.
وکلای کارآموز
وکیل حقوقی کارآموز فردی است که پس از گذراندن آزمون مهم وکلای دادگستری، باید مدتی را زیر نظر وکیل پایهیک دادگستری بهعنوان کارآموز فعالیت کند. وکیل سرپرست او پروندههای سبک را برای وکالت در اختیار او قرار میدهد. به چنین وکلایی وکلای کارآموز میگویند که البته امکان وکالت در مراجعی چون دیوان عالی کشور را ندارند
وکلای اتفاقی
وکیل حقوقی اتفاقی فردی است که تحصیلکرده رشته حقوق باشد اما آزمون وکالت و دوره کارآموزی را سپری ننموده است. ولی میتواند با کسب مجوز از کانون وکلا بهصورت اتفاقی و در مقام وکیل برای دفاع حقوق خانواده خود و سایر خویشاوندان بهعنوان وکیل به پرونده قضایی و دادگاه وارد شود. همانگونه که اشاره شد این نوع اعلام وکالت با کسب مجوز و پرداخت هزینههای معینه و طبق تعرفههای کانون صورت میپذیرد.
وکیل حقوقی قوه قضاییه
در راستای اجرای قانون ۵ ساله سوم توسعه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی کشور، اشخاصی که موفق به اخذ پروانه وکالت از مرکز کارشناسان قوه قضاییه شدهاند وکیل حقوقی قوه قضاییه محسوب میگردند.که البته شرایط اخذ پروانه این وکلا با وکلای کانون متفاوت است.
سخن آخر و توصیه پایانی ما را حتماً جدی بگیرید!
مسائل حقوقی و قوانین کیفری و درمجموع طرح یک دعوا و دفاع از آن دارای جزئیات و پیچیدگیهای فراوانی هستند که در اکثر مواقع عدم آگاهی نسبت به آنها موجب پایمال شدن حقوق فردی یا جمعی شده است.
اگر برای شما هم یک مسئلهی حقوقی یا قانونی حتی کوچک پیش بیاید و یا بخواهید در مورد قرارداد یا امور مربوط به شرکت خود تصمیم مهمی اخذ نمایید، پیشنهاد میکنیم حتماً از خدمات وکلا استفاده کنید. با حضور شما در بنیاد وکلا، در صورت نیاز به
عقد قرارداد با یک وکیل کارکشته، تمامی مدارک و اوراق شما بهدقت بررسی خواهد شد و شما میتوانید با بهترین تصمیم و اطمینان خاطر به انجام کار خود بپردازید.
اگر به دنبال مشاوره حقوقی یا وکالت در هر زمینهای هستید و یا یک موقعیت خاص دارید و نمیتوانید جوابی برای آن پیدا کنید ما در بنیاد وکلا میتوانیم بهترین وکلا را به شما معرفی نماییم.