آیا دادگاه به همسرم اجازه طلاق میدهد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۵ #02635321

سلام
همسر من پیش خودم اقرار به زنا کرد دعوامون شد از خونه بیرون شد الزام به تمکین زدم با توجه به اینکه تو دادگاه اعصابم خورد بود گفتم نمیخوامش. دادگاه دادخواست الزام به تمکینمو رد کرده حالا با این شرایط درخواست نفقه داده منم علت ترک نفقه نوشتم خلاف کرده.
آیا با این شرایط پس از الزام من به نفقه توسط دادگاه و در صورت عدم پرداخت من حق طلاق به زن داده میشود؟
آیا بهرحال چون نفقه چند ماه قبلو چون مشکل داشتیم ندادم حق طلاق بهشون تعلق میگیرد؟
ممنون

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورت عدم پرداخت نفقه زوجه و عسر و حرج او می تواند دادخواست طلاق بدهد

بله ممکن است حق طلاق به ایشان داده شود

درصورت عدم پرداخت نفقه . زن می تواند طلاق بگیرد

با سلام.
با این اوصافی که بیان کرده اید بله . میتواند.

چرا که عدم پرداخت نفقه از موارد عسر و حرج محسوب میشود و اگر شما ۶ ماه به همسرتان نفقه پرداخت نکنید قانون به ایشان اجازه میدهد تا دادخواست طلاق بدهد.

سلام همراه گرامی
از مواردی که خانم می تواند اقدام به درخواست طلاق نماید عسر حرج زن است و عدم پرداخت نفقه نیز از مواردی است که می تواند از موارد عسر و حرج باشد و دادخواست طلاق را بدهید

سلام
عدم پرداخت نفقه یکی از موارد عسر و حرج می باشد و ممکن است بواسظه این عسرو وحرج طلاق صدور گواهی عدم پرداخت ایشان پذیرفته شود

بسمه تعالی : برابر قانون چنانچه زوج ۶ ماه از پرداخت نفقه خودداری نماید زوجه میتواند ازردادگاه تقاضای طلاق نماید .